Ajankohtaista

Varaa aika fysioterapiaan tai hierontaan
Kirsi Bergdahl-Vanhanen
040 553 3082
Tuula Ylläsjärvi 040 724 5164

Fysioterapeutti Kirsi Bergdahl- Vanhasella on vastaanotto Helsingissä sekä Porvoossa Gammelbackan hyvinvointikeskuksessa. Kotikäynnit Helsingissä ja Porvoon aluella


Tarjoamme myös tinnitusta, asentohuimausta sekä purentaongelmia lievittävää fysioterapiaa.


Kevään 2021 jumppa- ja tanssikalenteri on julkaistu! Aloitusajankohdat saattavat muuttua voimassa olevien koronasuositusten mukaan.
Tervetuloa mukaan!


Teen ohjattuja lumikenkäretkiä lähimaastoon Itä-Helsingissä ja Paloheinässä. Jos haluat mennä omatoimisesti niin voit vuokrata meiltä lumikengät ryhmällesi.


 

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat lisääntyneet viime vuosina. Työasennot, kiire, stressi, vähäinen liikunta muun muassa edesauttavat niska- hartiaseudun, selän ja muiden tuki- ja liikuntaelinten vaivojen ilmenemistä. Oireisiin kannattaa puuttua heti, ettei vaiva pahene.

Lue myös eri hoitomahdollisuuksista: akupunktiosta, fysioterapiasta ja hieronnasta. Muista myös ennaltaehkäisyn merkitys ja tutustu liikuntaryhmiemme tarjontaan ylävalikosta.

Tinnitus
Tinnitus on kyseessä, kun korvassa tai epämääräisesti päässä kuulu ääntä, joka ei selity ulkoisella äänilähteellä. Ääni voi olla soivaa, vinkuvaa, surisevaa, kohisevaa ym. Voimakkuus, kesto ja häiritsevyys vaihtelevat tilanteesta ja yksilöstä riippuen. Tinnitus rinnastetaan usein myös kipuun.

Koska kireiden lihasten heijastumana tulevaa tinnitusta on noin kolmannes kaikista tinnituksista, niin fysioterapiassa voidaan lievittää korvan ympäristön, purenta-alueen ja koko ylävaratalon lihasten ärsytystä. Myös asentohuimausta voidaan korjata, mikä vaikuttaa tinnitusta lievittävästi.