Ajankohtaista

Varaa aika fysioterapiaan tai hierontaan
Kirsi Bergdahl 040 553 3082
Tuula Ylläsjärvi 040 724 5164

Fysioterapeutti Kirsi Bergdahlilla on vastaanotto Helsingissä sekä Porvoossa Gammelbackan hyvinvointikeskuksessa. Kotikäynnit Helsingissä ja Porvoon aluella


Tarjoamme myös tinnitusta, asentohuimausta ja niska-kaularankaperäistä huimausta sekä purentaongelmia lievittävää fysioterapiaa.


Tutustu retkeilymahdollisuuksiin Martimoaavalla
Explore the hiking opportunities in Martimoaapa

Teen ohjattuja lumikenkäretkiä lähimaastoon Itä-Helsingissä ja Paloheinässä. Jos haluat mennä omatoimisesti niin voit vuokrata meiltä lumikengät ryhmällesi.


Fysioterapian Kela-korvaukset poistuvat 1.1.2023!
Lue lisää tiedoitteesta


 

Hierontaa käytetään apuna kehon yleisen rentoutumisen saavuttamiseksi, lihaskudosten jännitysten poistamiseksi ja toisaalta se voidaan kohdistaa tiettyihin ongelma-alueisiin tarpeiden mukaan. Siten saavutetaan tasapainoinen toipuminen ja voidaan varmistaa, että se tapahtuu pehmytkudoksissa kaikilta osin.

Hieronnalla terapeutti voi poistaa vähitellen kehittyneet jännitys- ja särkytilat. Traumoissa hieronnan etuna muihin fysikaalisiin hoitoihin verrattuna on se, että samalla kun kudoksia hoidetaan, voidaan tehdä jatkuvasti huomiota kudosten tilasta ja todeta niissä tapahtuvat muutokset.


Hieronnassa terapeutti harjaantuneiden sormiensa tunnon välityksellä on jatkuvasti tietoinen kudoksissa tapahtuvista muutoksista ja voi hoidon aikanakin muuttaa hoitoa sen mukaan. Tästä johtuen jokainen hoitokerta on erilainen ottaen huomioon asiakkaan kehon sen hetkiset vaatimukset.

Perushinnasto
30 min / 47
60 min / 55

Hierontasarja 5 x 30 min / 210Kysy myös lahjakortteja!

Varaa aika