Ajankohtaista

Varaa aika fysioterapiaan tai hierontaan
Kirsi Bergdahl-Vanhanen
040 553 3082
Tuula Ylläsjärvi 040 724 5164
Anneli Palo 050 594 1837

Fysioterapeutti Kirsi Bergdahl- Vanhasella on vastaanotto Helsingissä sekä Porvoossa Gammelbackan hyvinvointikeskuksessa. Kotikäynnit Helsingissä ja Porvoon aluella


Tarjoamme myös tinnitusta, asentohuimausta sekä purentaongelmia lievittävää fysioterapiaa.


Kevään 2019 jumppa- ja tanssikalenteri on julkaistu! Tervetuloa tehokkaisiin ja hauskoihin liikuntaryhmiin.

 

Hierontaa käytetään apuna kehon yleisen rentoutumisen saavuttamiseksi, lihaskudosten jännitysten poistamiseksi ja toisaalta se voidaan kohdistaa tiettyihin ongelma-alueisiin tarpeiden mukaan. Siten saavutetaan tasapainoinen toipuminen ja voidaan varmistaa, että se tapahtuu pehmytkudoksissa kaikilta osin.

Hieronnalla terapeutti voi poistaa vähitellen kehittyneet jännitys- ja särkytilat. Traumoissa hieronnan etuna muihin fysikaalisiin hoitoihin verrattuna on se, että samalla kun kudoksia hoidetaan, voidaan tehdä jatkuvasti huomiota kudosten tilasta ja todeta niissä tapahtuvat muutokset.


Hieronnassa terapeutti harjaantuneiden sormiensa tunnon välityksellä on jatkuvasti tietoinen kudoksissa tapahtuvista muutoksista ja voi hoidon aikanakin muuttaa hoitoa sen mukaan. Tästä johtuen jokainen hoitokerta on erilainen ottaen huomioon asiakkaan kehon sen hetkiset vaatimukset.

Perushinnasto
30 min / 43 €
60 min / 51 €

Hierontasarja 5 x 30 min / 185Kysy myös lahjakortteja!

Varaa aika